Σε αυτό το σημείο ορίζετε δυναμικά το περιεχόμενο στον ιστότοπο ‐ ιστολόγιο σας. Για να μπορέσετε να εισάγετε ένα νέο άρθρο θα πρέπει να ορισθούν πρώτα κατηγορίες.

Στο μενού Άρθρα επιλέγετε Κατηγορίες. Ορίστε το Όνομα, το Σύντομο όνομα, Περιγραφή καθώς και αν η κατηγορία που ορίσατε είναι υποενότητα ή όχι στην επιλογή Γονέας.
Επαναλάβετε τη διαδικασία ορίζοντας όλες τις κατηγορίες και υποκατηγορίες σύμφωνα με τη δομή που έχετε ορίσει.

events_categories

Μετά τον ορισμό των κατηγοριών και υποκατηγοριών μπορείτε να συντάξετε τα αρχικά άρθρα που έχετε ορίσει. Από το μενού Άρθρα επιλέξτε «Νέο άρθρο».

events_posts

Σε αυτό το σημείο συμπληρώστε τον τίτλο στο Δώστε τον τίτλο εδώ, εισάγετε το κείμενο και επιλέξτε Προσθήκη πολυμέσων αν θέλετε να προσθέσετε φωτογραφίες. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να ορίσετε δυναμικό περιεχόμενο. Από τις Επιλογές προβολής ενεργοποιήστε την επιλογή Συζήτηση και στη συνέχεια επιλέξτε Επιτρέπονται σχόλια για να επιτρέψετε στους αναγνώστες να μπορούν να σχολιάζουν το συγκεκριμένο άρθρο. Στις Κατηγορίες ορίζετε την κατηγορία στην οποία θα υπάγετε το συγκεκριμένο άρθρο. Η τελευταία ενέργεια που θα πρέπει να γίνει είναι η Δημοσίευση.

5 Αυγούστου, 2015|

Share This Story, Choose Your Platform!